Kennismakingspakket

Kennismakingspakket "2"

€86.19
(Incl. 21% btw)
Qty.
1 fl Prosecco Ca Bella'Vitis
1 fl Cremant d'Alsace Brut Prestige P. Ginglinger
1 fl Sancerre D. Chézatte
1 fl Grüner veltliner Marcowitch
 1fl Llama Malbec
1 F l Chat. Le Pey Médoc

Kennismakingspakket 2  

1 fles Prosecco Ca Bella'Vitis
100% Glera Lichte strogele kleur. Fijne bubbels. Bloemig aroma met hints van appelen en peren. Fruitig, harmonieus, lichtjes kruidige smaak. Ideaal als aperitief of bij hapjes op het terras.
 
1 fles Cremant d'Alsace Brut Prestige P. Ginglinger
Deze crémant is intens aromatisch en drukt met grote verfijning de charme uit van onze Elzasser aromatische druivenrassen, waarbij aroma's van perzik, citrusvruchten, rode bessen, witte bloemen en hazelnoot worden gemengd. Het evenwicht in de mond is charmant en strelend, terwijl het droog, precies en ongecompliceerd blijft dankzij een lage dosering. Het biedt fijne, royale bubbels, met een mooi evenwicht tussen delicatesse en hebzucht. De afwerking, fijn zout en verfrissend, vraagt om meer en meer te worden geserveerd.
 
1 fles Sancerre D. Chézatte
Schitterende kleur, met een fijne, intense geur en hints van mineralen die heel typisch zijn voor het gebied. In de mond is het fris met een goed lichaam en een citrusachtige achtergrond. De intensiteit van de Vintage zorgt ervoor dat het goed samengaat met alle soorten zeevruchten. De levendigheid brengt de gejodeerde smaak in oesters naar boven; de finesse brengt de rokerigheid van de zalm of de kruiden uit de Aziatische keuken naar boven.
 
1 fles Grüner veltliner Marcowitch
In 2016 werd Gerhard Markowitsch gelauwerd als wijnmaker van het jaar in Oostenrijk. In Carnuntum, de relatief jonge wijnregio tussen Wenen en de Slovaakse grens, bouwde hij één van de modernste wijnkelders. Onder de ‘Grüner Veltliners’, Oostenrijks belangrijkste witte wijndruif, onderscheidt men uiteraard grote verschillen in stijl naargelang de regio en de wijnmaker.
 
1 fles Llama Malbec
Fruitige aroma's van kersen, bramen en pruimen vallen op tegen een achtergrond van fijne, geroosterde hints van rijping in eikenhout van topkwaliteit. Warm, rond en goed gestructureerd in de mond, met een explosie van fruitsmaken die worden benadrukt door lichte eikenhouten tonen. Aangename, aanhoudende afdronk.
 
1 fles Chat. Le Pey Médoc
Diepgekleurde, granaatrode wijn Complexe aroma's (rijpe druiven, eik en kruiden) Rijpe wijn met mooie balans. Gebakken rood vlees, barbecue, lamsvlees, wild Kaasschotels, wild en vleesgerechten. Jong gedronken heeft deze wijn wat lucht nodig. ( 55 % cabernet sauvignon - 45% merlot)