Santos Da Casa DOC Douro Red

Santos Da Casa DOC Douro Red

€7.99
€7.15
(Incl. 21% btw)
van
Qty.

Hij heeft een robijnrode kleur en aroma van rijp rood fruit, toast met vanille en pure chocolade met wat koffie.
In de mond heeft hij een goede structuur evenwichtige zuurgraad, volle tannines zeer gevormd.  9maand gerijpt op Amerikaanse en Franse eik.

40% Touriga Franca, 40% Touriga Nacional & 20% Sousão

  Santos & Seixo is een project met de ambitie om wijnen van hoge kwaliteit uit verschillende regio's van Portugal te presenteren, gebruik makend van de beste druiven die elke regio te bieden heeft.


Santos & Seixo is een familiebedrijf dat in handen is van twee families. Alzira dos Santos en Pedro Seixo hadden de droom om hun familie-erfenis voort te zetten en er zich met hart en ziel aan wijn te wijden. In 2010 werd de droom werkelijkheid met hun eerste oogst in Douro en Alentejo, de meest emblematische regio's van Portugal. Beperkte producties van de beste druivensoorten uit elke regio met een zorgvuldige rijping in Franse eiken vaten. Het project is gegroeid en vandaag de dag bezit de familie eigendommen en produceert wijnen in de Douro, Alentejo en in de Vinho Verde regio. In een combinatie van modern en traditioneel, worden onze druiven zorgvuldig geselecteerd met een minimum aan interventie. Van de productie tot de rijping in vaten, alle processen worden uitgevoerd met het oog op het behoud van de authenticiteit van de druiven.